Voor ondernemers die willen verbinden, lachen, sparren, inspireren, ontmoeten en nog meer…

ThinkTank voor ondernemers uit Utrecht

Elke derde dinsdag van de maand organiseert ThinkTank een bijeenkomst op een bijzonder locatie in Utrecht. Een gastspreker of een lid van ThinkTank verzorgt een workshop, presentatie of bedrijfsbezoek.
De onderwerpen zijn veelzijdig: acquisitie, trend watching, neuro-linguistisch programmeren, image-building, humor, story-telling zijn zo maar wat grepen uit het diverse aanbod. Wat ze gemeen hebben: ze belichten telkens een andere kant van het ondernemen.
Het zijn interactieve avonden die worden afgesloten met een borrel. Een uitstekende gelegenheid om de informele banden aan te halen of op ontspannen wijze contacten te leggen en van gedachten te wisselen.

 

16-10 2018

Beter communiceren met opdrachtgevers

Dietz Communicatie, Weerdsluis 37, Utrecht
Heb je ook wel eens dat de communicatie met je klant even niet lekker loopt? Maak dan kennis met een gemakkelijk te gebruiken communicatietechniek: NLP Praktische workshop van Monique van Wonderen, zij is is onderwijskundige en psycholoog en daarnaast internationaal gecertificeerd NLP trainer (ABNLP, NYTI).

Ben je benieuwd hoe zo’n netwerkavond eruit ziet en wil je de sfeer een keer proeven? Je bent van harte welkom om een bijeenkomst bij te wonen. We rekenen hiervoor een gastenprijs van €10,-. We vinden het leuk als je geïnspireerd bent geraakt en lid wordt.

Meld je aan voor onze eerstvolgende bijeenkomst.